- Det är en trygghet


Jag var iallafall på bio igår med Snyggemalin ;) "I taket lyser stärnona" såg vi, den var bra. jag har inte läst boken men jag tror att jag ska göra det , när jag har tid.
Hon blev helt hyserik när en av killarna från hassebrossa kom in satte sig en soffa från oss. malin bara " omg. där är han, erika och jag brukar prata om honom omg! jag måste skicka sms till Erika,FAN! här är ingen täckning" och sen fick man höra det i bilen igen när hennes pappa körde mig till Centralen.


Men nu ska jag sjunga vidare.

Puss<3


Nya tag, nytt år

hej igen
Vill bara säga att jag har haft ett tufft halv år och det har vaigt dom sämsta 6 månaderna i mitt liv. och jag inte varigt så pigg på att blogga men jaa.
Året 2008 har varit intressant.

Nytt år Nya möjligheter
Igår var det ju grammisgalan...Det var rätt tråkigt att kolla på helt utdraget. det ända dom var värld att kolla på var Sorans popskola för invandare hah skit kul. Jag diggade bilden som fan.
sen när EMD kom upp och sjöng Alone. Damn jag satt fastklistrad framför tvn. och sen kommer tårarna för det var så jävla (sorry) bra ;o.
EMD van ju även grammis för årets låt grattis på er. det förtjänar ni :D

Jag skulle bara vilja säga en sak till, till en person som man tror är mogen, men neej.
Du ska fan ta och skita i mig du är 20 år och tar åt vad en 16 åring säger eller ja ger blickar. shiiit och att du går och töntar dig över det!.
Nästa gång jag får synd på dig jag lovar jag slår dig!
jag är stakare än vad jag ser ut till att vara xD.
Men men den som är omogen av oss 2 är fanimej du! 20 bast haha In my as xD du beter dig som om du vore 12 -.-'
(sorry vale :P )

Idag ska jag träna YES! äntligen nu ska man fan springa av all julmat och julgröt haha

men nu ska jag byta om till tränigen, Millis kommer då haha hon ville kolla på killarna hum jag undrar vem dte kan vara xD. jag listar snart ut det Millis jag lovar dig xD

Men Jag bjuder på en låt innan jag går xD okej lite gammal men jag har fått den på huvudet :)




Puss

RSS 2.0